fredag, februari 09, 2007

Ild i pejsen og bløde sofaer

Hvor Eurosonic og netop overståede Midem er fyldt til randen med travle slips og flyvende visitkort, så lader norske by:Larm til at være af en helt anden karat. Her er ild i pejsen og bløde sofaer; begge indbyder til uformel tale og networking i øjenhøjde. Måske det er fordi temperaturen udenfor nærmer sig livsfarlige minusgrader, eller måske det er fordi de norske gemytter er af en særlig støbning. Hvorom alting er, så er stemningen i top, om end termometeret viser noget ganske andet.

Ikke at der ikke bliver gået til makronerne business-wise på by:Larm. Det gør der skam. Gerne over en kop kaffe eller en Ringnes Pilsner, og gerne i den bløde sofa foran pejsen, hvilket klart højner feel-good niveauet og måske endda fremmer resultaterne for den forretningsorienterede stab af internationale branchefolk. Hvem ved?



En pæn slat MyMusic.dk visitkort er i hvert fald sat i omløb og folk smiler venligt når vi snakker med dem. Det er dejligt; ligesom det er dejligt at mærke man er i uvant territorium. Her serveres Lydforfriskninger i lufthavnen, Biffsnadder i deli’en og øl betales med Ørn (også kaldet Bong), hvis man er så letsindig at begive sig ind på festivalområdet i den gamle ubådsbunker Dora 1. Et festivalområde der i øvrigt skriger af undergrund, street(sm)art og forfrysninger. Om føje øjeblikke skriger det næste møde i rækken, så hermed Roger over, and out.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

god start

08 december, 2009 06:16  

Skicka en kommentar

<< Home