lördag, juli 07, 2007

Blob Party #7; morgenlyde og landskildpadder

Enhver ægte naturelsker ved hvordan det er at vågne op om morgenen i en skov, hvor dyrene langsomt vågner op... er det en vipstjært? er det et rådyr? er det en zebragøg? På Roskilde er der hver morgen Discovery Channel i Surround Sound.

Når man vågner, dvs. efter at de store sceners tons tunge kick er døet hen, en særlig fred. Det er her fuglene ville pippe (hvis der var nogen). I mangel af bedre hører man i perfekt surround sound high fidelity stemmer og lyde fra 40 lejre, som alle giver input til fantasien.

"FUCK! ejjj hvor mega klamt, nej, nej, nej, FUCK" - hvad var mon det? Noone knows som Queens of the Stone Age sang.

Et andet sted er der pludselig nogen der bliver rigtigt forpustede inde i deres telt, og så langsomt falder ned igen. Ja, der er mange der synes at det er ulækkert når man skal lytte til lyden af stenalder-parring, men jeg synes at lyden af folk der giver den gas i det fjerne er meget livsbekræftende.

Så er der vores semipolske nabolejr, hvor Pink Floyd kommer på kl. 08.00. Shine on Your Crazy Diamond... Min ven Jan bliver vækket af den gode musik og må kravle over de to andre teltmates, for at komme ud at tisse. ¨. Heldigvis har hans ribben det meget bedre nu.

Jan fortalte at hans ven, en Mejerist fra Hobro var kommet hjem til camping og opdagede at to bjældestive mennesker sov i hans sovepose, inde i hans telt, med gummistøvler på. Ovenikøbet løb der en rotte rundt i teltet!!! Mejeristen klagede sin nød til vagterne, som ringede til hovedkontoret. Her sagde de "hey, der, det er ingenting, tidligere idag pågreb vi en med en hel masse landskildpadder".... Okay, så vores mejerist var jo så rimeligt godt kørende med kun 1 rotte og 2 stiffs, han havde i det mindste et telt.

Roskilde festival som klarer skærene fantastisk godt, tilbyder i år at alle, hvis telt er skyllet væk, kan overnatte i Astoria teltet. Generelt må jeg give high five til RF, for at redde festen med super cool krise styring og planlægning. Efter en kaos nat hvor 75000 mennesker er blevet regnet halv ihjel, går man ud på et rent nyvasket toilet om morgenen, og spekulerer over hvordan det kan lade sig gøre........ respekt!

Roskilde Uber Alles!