söndag, juli 01, 2007

Bongo Time i Roskilde


En hyggelig del af Roskilde er den godmodige tåbelighed der huserer alle steder, og fraværet af benhård puritansk afstraffelse fra omgivelsernes side... der bliver givet plads, også til bongohjernene. Og dem er der mange af.

En gruppe fyre med farvestrålende humør og ditto tøj, tilbød hele eftermiddagen forbipasserende piger i alle aldre muligheden for at vinde en fin præmie i deres hjemmelavede Bongo Lykkehjul spil. Med felter som "Øl", "2x" (dobbelt op), "?", "Ekstra tur", "Patter" er det ikke jordens mest avancerede spil, drengene har kreeret.

En ung pige var alligevel ubetænksom nok til at spille, og da nålen stoppede på "Patter", råbte alle drengene "yaarrrhhhhgggg", mens pigen stak af som en pil ned af vejen. Ungersvendene fløj efter pigen med fodbolddommer-fløjter og gule kort, jublende og fløjtende. Ingen kom til skade og drengene fik selvfølgelig ikke set andet end regntøj.

Mere Bongo

Der er altid en musik forretning et sted, der har bongotrommer, og før eller siden starter en endeløs samba-jam, som består af 1-2 der kan spille, og en hel masse andre der bare tamper med - helt væk. Bongo-bongo-bongo-bongo slingrer verdens længste nummer afsted, uden start og slut, mental healing for midlertidigt retarderede, og i virkeligheden er det også bare lidt hyggeligt.

Det er jo kun Bongo-Time en gang om året.