söndag, juli 06, 2008

2. Big Brother Kommer Og Redder Dig

Lars kom op og hyggeslås mandag aften med en flok piger (nej ikke sådan slås). En kåd forbipasserende følte sig inspireret, og gav Lars en lektion i en eller anden kampsport, der involveret at blive landet på gentagne gange, venligt men tungt. Lars lærte desværre ikke andet end at have et meget ømt ribben. Efter en uge på panodiler, kunne Lars imorges ikke bevæge sig, og var tæt på at besvime. Panik!

Vi strøg op til samaritterne ved Orange Scene i forventning om at skulle sidde i kø i timevis som enhver skadestue. Nope! Efter 2 minutter strøg to effektive og venlige hjælpere afsted mod campingpladsen med en båre. 10 minutter efter løftede vi Lars op på båren, og 20 minutter var vi tilbage hos samaritterne hvor lægen gav Lars et servicecheck. Det var ikke alvorligt men painful, og kuren er nogen ornli syge painkillers og så hjem at ligge på langs. Der ligger Lars så nu, på Amager.

Det var fandme effektivt, kontant afregning ved kasse 1! Jeg må ikke skrive om noget vores "redningsmand" Jørgen og hans makker fortalte (de må ikke udtale sig til pressen), men jeg kan sige så meget at I derude i smatten og i campen er i kompetente, erfarne hænder. Det er ikke nemt at komme til skade på RF, men hvis det skulle lykkes (f.eks. hvis du slås med piger), så kald på Big Brother + så kommer han og redder dig. Word!